XZ Energisoiva Hedelmä Hoitoaine

XZ Energisoiva Hedelmä Hoitoaine hemmottelee kuivia ja käsiteltyjä hiuksia. Hoitoaine helpottaa hiusten kammattavuutta ja tuo niihin kaivattua kosteutusta. XZ Energisoiva Hedelmä Hoitoaine sisältää sitrusuutetta ja kosteuttavaa pantenolia. Hoitoaineen raikas, hedelmäinen tuoksu piristää ja virkistää aisteja. Luonnollinen lopputulos ilman latistavia silikoneja. XZ-shampoot ja -hoitoaineet valmistetaan Heinävedellä. Tuote sopii curly girl -metodiin.

Raaka-aineet

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Hydroxypropyltrimonium Honey, Ceteareth-20, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Polyquaternium-57, Panthenol, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum, Limonene, Linalool

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Levitä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetken ja huuhtele.

Kierrätys

XZ-shampoot ja -hoitoaineet on pakattu kahteen eri muovilaatuun (HDPE ja PP). Loppulajittelua helpottaa, että eri laatua olevat muovit on eroteltu toisistaan. Irrota korkki pullon varresta, ja laita sekä pullo että korkki samaan muovinkeräysastiaan.