XZ Energisoiva Hedelmä Hoitovoide

XZ Energisoiva Hedelmä Hoitovoide on hiuksiin jätettävä tai poishuuhdeltava hoitoaine, joka hoitaa hiuksia antaen niille ihanaa kiiltoa ja pehmeyttä. E-vitamiinia ja sitrusuutetta sisältävä hoitovoide kosteuttaa hiuksia tehden niistä helpommin kammattavat ja vähemmän pörröiset. Tuotteen hedelmäinen tuoksu piristää aisteja. Luonnollinen lopputulos ilman latistavia silikoneja. Hoitovoide valmistetaan Heinävedellä. Sopii curly girl -metodiin.

Raaka-aineet

Aqua, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Polydecene, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Hydroxypropyltrimonium Honey, Polyquaternium-10, C10-40 Isoalkylamidopropylethyldimonium Ethosulfate, Ceteareth-20, Tocopheryl Acetate, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Limonene, Linalool

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Purista tuubista pieni määrä tuotetta kädelle ja levitä se sormenpäillä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Jätetään hiuksiin, tai huuhdellaan pois.

Kierrätys

Tyhjät tuubipakkaukset voi lajitella sellaisenaan muovinkeräykseen.