XZ Havu Hoitoaine

XZ Havu hoitoaine vahvistaa ohenevia hiuksia ja tukee uusien hiusten kasvua. Hoitoaineen raaka-aineet tuheuttavat ja suojaavat hentoja hiuksia sekä edistävät hiuspohjan hyvinvointia. Hoitoaineen käyttö vähentää sähköisyyttä ja helpottaa kammattavuutta. Sisältää kuusenneulasuutetta ja vehnäproteiinia. Tuotteessa on raikas metsäinen tuoksu. Luonnollinen lopputulos ilman latistavia silikoneja.

Raaka-aineet

Aqua, Cetearyl Alcohol, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Isopropyl Myristate, Hydrolyzed Wheat Protein, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Behentrimonium Chloride, Picea Abies (Spruce) Leaf Extract, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum, Limonene, Citric Acid

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Kastele hiukset, levitä shampoo, vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Vältä shampoon joutumista silmiin. Jos shampoota joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

Kierrätys

XZ-shampoot ja -hoitoaineet on pakattu kahteen eri muovilaatuun (HDPE ja PP). Loppulajittelua helpottaa, että eri laatua olevat muovit on eroteltu toisistaan. Irrota korkki pullon varresta ja laita sekä pullo että korkki samaan muovinkeräysastiaan.