XZ Havu Shampoo

Vahvistaa ohenevia hiuksia ja tukee uusien hiusten kasvua. XZ Havu-shampoon raaka-aineet tuuheuttavat ja suojaavat hentoja hiuksia sekä edistävät hiuspohjan hyvinvointia. Sisältää kuusenneulasuutetta, biotiinia ja vehnäproteiinia. Tuotteessa on raikas metsäinen tuoksu. Luonnollinen lopputulos ilman latistavia silikoneja.

Raaka-aineet

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Lauroyl Glutamate, Hydrolyzed Wheat Protein, Climbazole, Picea Abies (Spruce) Leaf Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PPG-3 Caprylyl Ether, Biotin, Glycol Distearate, Laureth-4, Glycerin, Caffeine, Tetrasodium Glutamate Diacetate, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Citric Acid, Parfum, Limonene, Formic Acid, Sodium Hydroxide

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Kastele hiukset, levitä shampoo, vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Vältä shampoon joutumista silmiin. Jos shampoota joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

Kierrätys

XZ-shampoot ja -hoitoaineet on pakattu kahteen eri muovilaatuun (HDPE ja PP). Loppulajittelua helpottaa, että eri laatua olevat muovit on eroteltu toisistaan. Irrota korkki pullon varresta ja laita sekä pullo että korkki samaan muovinkeräysastiaan.