XZ Herneproteiini Hoitoaine

XZ Herneproteiini Hoitoaine antaa hiuksille kiiltoa, kosteutta ja pehmeyttä ilman latistavaa vaikutusta. Hiuksista tulee tuuhean ja ilmavan tuntuiset. Täyteläinen hoitoaine vähentää hiusten sähköisyyttä ja helpottaa kammattavuutta. Hoitoaine sisältää herneproteiiniuutetta, joka kosteuttaa hiuksia, tuo hiuksiin rakennetta ja hellii hiuspohjaa. Luonnollinen lopputulos ilman latistavia silikoneja. Hoitoaine valmistetaan Heinävedellä. Tuote sopii curly girl -metodiin.

Raaka-aineet

Aqua, Cetearyl Alcohol, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Hydrolyzed Pea Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch, Behentrimonium Chloride, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ceteareth-20, Polysorbate 60, Parfum, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Levitä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetken ja huuhtele.

Kierrätys

XZ-shampoot ja -hoitoaineet on pakattu kahteen eri muovilaatuun (HDPE ja PP). Loppulajittelua helpottaa, että eri laatua olevat muovit on eroteltu toisistaan. Irrota korkki pullon varresta ja laita sekä pullo että korkki samaan muovinkeräysastiaan.