XZ Natura Hoitava Apila Shampoo

Suomen luonnon ja kukkapeltojen inspiroima XZ Natura Hoitava Apila Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti jättäen hiukset hoidetun tuntuisiksi. Pehmeästi vaahtoava shampoo sopii kuiville ja käsitellyille hiuksille. Sisältää puna-apilauutetta. XZ Natura Hoitava Apila on Cosmos Natural -sertifioitu tuote. Shampoolla on biohajoava ja vegaaninen koostumus.

Mitä XZ Naturan biohajoavuus tarkoittaa?

XZ Natura -tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat biohajoavia eli ne hajoavat maaperään. Silloin niistä jää mahdollisimman vähän jäämiä ympäristöön. On kuitenkin hyvä muistaa, ettei biohajoavaakaan tuotetta saa kaataa suoraan vesistöön. Vaarana on vesistön rehevöityminen. Raaka-aineen biohajoavuus on pystyttävä aina tieteellisesti todistamaan.

Raaka-aineet

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Sunfloweroyl Methylglucamide, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Trifolium Pratense (Red Clover) Extract, Glycerin, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum, Limonene, Linalool

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Kastele hiukset, levitä shampoo, vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Jos shampoota joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

Kierrätys

Loppulajittelua helpottaa, että eri laatua olevat muovit on eroteltu toisistaan. Irrota korkki pullon varresta ja laita sekä pullo että korkki samaan muovinkeräysastiaan.