XZ Natura Hoitava Apila Hoitoaine

Suomen luonnon ja kukkapeltojen inspiroima XZ Natura Hoitava Apila Hoitoaine helpottaa hiusten kammattavuutta ja antaa luonnollista kiiltoa ja hoitoa kuiville ja käsitellyille hiuksille. Sisältää puna-apilauutetta sekä hiusta korjaavia ja vahvistavia kasviproteiineja. XZ Natura Apila on Cosmos Natural -sertifioitu tuote. Hoitoaineella on biohajoava ja vegaaninen koostumus.

Mitä XZ Naturan biohajoavuus tarkoittaa?

XZ Natura -tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat biohajoavia eli ne hajoavat maaperään. Silloin niistä jää mahdollisimman vähän jäämiä ympäristöön. On kuitenkin hyvä muistaa, ettei biohajoavaakaan tuotetta saa kaataa suoraan vesistöön. Vaarana on vesistön rehevöityminen. Raaka-aineen biohajoavuus on pystyttävä aina tieteellisesti todistamaan.

Raaka-aineet

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Hydrolyzed Vegetable Protein, Trifolium Pratense (Red Clover) Extract, Sorbitan Caprylate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Propanediol, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Parfum, Limonene, Linalool

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Levitä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetken ja huuhtele.

 

Kierrätys

Loppulajittelua helpottaa, että eri laatua olevat muovit on eroteltu toisistaan. Irrota korkki pullon varresta ja laita sekä pullo että korkki samaan muovinkeräysastiaan.