XZ Natura Kanerva Shampoo

Suomalaisten metsien inspiroima XZ Natura sarjan Kanerva-shampoo kosteuttaa tehokkaasti kuivia ja käsiteltyjä hiuksia. Kanerva-shampoo sisältää sokerijuurikkaasta uutettua betaiinia ja kotimaista kanervankukkauutetta, joka selviää karuissakin olosuhteissa. Tuote sopii hyvin kuiville ja käsitellyille hiuksille. Kaikki XZ Natura -sarjan tuotteet ovat biohajoavia ja vegaanisia. Tuotteen kevyt kukkainen tuoksu tuo mieleen keväiset kangasmetsät.

Raaka-aineet

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Betaine, Lauryl Glucoside, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Chloride, Decyl Glucoside, Calluna Vulgaris Flowe Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Sodium Benzoate, Parfum, Citric Acid

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Kastele hiukset, levitä shampoo, vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Vältä shampoon joutumista silmiin. Jos shampoota joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

Kierrätys

Loppulajittelua helpottaa, että eri laatua olevat muovit on eroteltu toisistaan. Irrota korkki pullon varresta ja laita sekä pullo että korkki samaan muovinkeräysastiaan.