XZ Natura Nokkoshoitoaine

Suomalaisen luonnon inspiroiman XZ Natura sarjan Nokkoshoitoaine helpottaa hiusten kammattavuutta ja vähentää sähköisyyttä. Hoitoaine sisältää kotimaista nokkosuutetta, jota on perinteisesti käytetty hiustenhoidossa. Tuote sopii hyvin hiusten hoitoainepesuun. Kaikki XZ Natura -sarjan tuotteet ovat biohajoavia ja vegaanisia.

Mitä XZ Naturan biohajoavuus tarkoittaa?

XZ Natura -tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat biohajoavia eli ne hajoavat maaperään. Silloin niistä jää mahdollisimman vähän jäämiä ympäristöön. On kuitenkin hyvä muistaa, ettei biohajoavaakaan tuotetta saa kaataa suoraan vesistöön. Vaarana on vesistön rehevöityminen. Raaka-aineen biohajoavuus on pystyttävä aina tieteellisesti todistamaan.

Raaka-aineet

Aqua, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glycerin, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Levitä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetken ja huuhtele.

Kierrätys

Loppulajittelua helpottaa, että eri laatua olevat muovit on eroteltu toisistaan. Irrota korkki pullon varresta ja laita sekä pullo että korkki samaan muovinkeräysastiaan.