Tuotehaku

XZ-hiustenhoitosarja sisältää laadukkaat shampoot, hoitoaineet ja muotoilutuotteet koko perheelle. XZ-tuotteet on suunniteltu suomalaisen hiuslaadun erityispiirteet ja olosuhteet huomioon ottaen. Valitse sinun hiuslaadullesi sopiva XZ-tuote, tutustu tarkemmin sen käyttöön ja raaka-aineisiin ja kerro vapaasti käyttökokemuksistasi.

Lue lisää
XZ Aito Öljyhoito

XZ Aito Öljyhoito

XZ Aito Öljyhoito

XZ Aito Öljyhoito on XZ-hiustenhoitosarjan ensimmäinen tuote. XZ Aito Öljyhoito on hoitanut suomalaisten hiuspohjaa yli 60 vuoden ajan. Öljyhoidon sisältämät runsaat luonnonöljyt ravitsevat, kosteuttavat ja suojaavat hiuspohjaa. Syväpuhdistava vaikutus vähentää hiuspohjan ärtyneisyyttä ja hilseilyä. Ei rasvoita hiuksia. Tuotteen syväpuhdistavan vaikutuksen vuoksi emme suosittele tuotetta voimakkaasti käsitellyille hiuksille.

Lue lisää
XZ Tyrni Öljyhoito

XZ Tyrni Öljyhoito

XZ Tyrni Öljyhoito

XZ Tyrni Öljyhoidon kylmäpuristetut luonnonöljyt ravitsevat, kosteuttavat, suojaavat ja elvyttävät hiuspohjaa. Öljyhoito sisältää tyrninsiemenöljyä, joka auttaa hoitamaan hiuspohjaa. Öljyhoito ei jätä hiuksia rasvaisiksi. Syväpuhdistava vaikutus vähentää hiuspohjan ärtyneisyyttä ja hilseilyä. Tuotteen syväpuhdistavan vaikutuksen vuoksi emme suosittele tuotetta voimakkaasti käsitellyille hiuksille.