XZ on 8. kertaa Suomen luotetuin shampoomerkki

XZ on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) vuosittain tekemässä Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi shampoomerkiksi kahdeksannen kerran. 
 
Luotetuin Merkki -tutkimuksen vastaajilta kysytään, mihin merkkeihin he 45 eri tuoteryhmässä luottavat. XZ sai 14 prosenttia shampoo-tuoteryhmän maininnoista. Toiseksi sijoittunut Elvital sai maininnoista 6,6 prosenttia ja kolmanneksi sijoittunut Erittäin Hieno Suomalainen 5,5 prosenttia. 
 
- Olemme todella kiitollisia tästä tunnustuksesta. Haluamme olla luottamuksen arvoisia jatkossakin, XZ:n Brand Manager Elina Seppänen sanoo. 
 
- On myös hienoa, että kotimainen tuotemerkki menestyy näin hyvin kovassa kansainvälisessä kilpailussa. XZ:lla on pitkät juuret ja vahva suomalainen perintö. Se varmasti herättää luottamusta kuluttajissa.
 
Tutkimuksessa vastaajat arvioivat myös viiden eri ominaisuuden sopimista valitsemaansa tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet ovat laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysytään, onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas tai onko käyttänyt sitä viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille.