XZ Aito Hoitoaine

XZ Aito Hoitoaine vahvistaa hiuksia ja antaa niille kiiltoa. Kaikille hiustyypeille sopiva hoitoaine antaa hiuksille elinvoimaa ja ravitsee niitä juuresta latvaan. Hoitoaine parantaa myös hiusten kammattavuutta. XZ Aito Hoitoaine sisältää kotimaista puolukansiemenöljyä ja vehnäproteiinia, jotka hoitavat hiuksia ja auttavat poistamaan hiuksista sähköisyyttä. Hoitoaineen tuoksu on raikas ja hedelmäinen. Luonnollinen lopputulos ilman latistavia silikoneja. XZ shampoot ja hoitoaineet valmistetaan Heinävedellä.

Raaka-aineet

Aqua, Cetearyl Alcohol, Betaine, Cetrimonium Chloride, Cocamide MEA, PPG-3 Myristyl Ether, Ceteareth-20, Hydrolyzed Wheat Protein, Vaccinium Vitis-Idaea (Lingonberry) Seed Oil, Wheat Amino Acids, Panthenol, Niacinamide, Tocopheryl Acetate, Ethylparaben, Methylparaben, Sodium Chloride, Parfum, Citric Acid

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Levitä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetken ja huuhtele.

Kierrätys

XZ-shampoot ja -hoitoaineet on pakattu kahteen eri muovilaatuun (HDPE ja PP). Loppulajittelua helpottaa, että eri laatua olevat muovit on eroteltu toisistaan. Irrota korkki pullon varresta ja laita sekä pullo että korkki samaan muovinkeräysastiaan.