XZ Kinuskikahvi korjaava ja vahvistava hoitoaine

XZ Kinuskikahvi hoitoaine vahvistaa ja korjaa hiuksen rakennetta sisältäpäin, vähentäen hiusten katkeilua, parantaen hiusten kammattavuutta ja käsiteltävyyttä. Kotimaisen kahviteollisuuden sivuvirrasta saatavaa kahviöljyä ja kotimaista betaiinia sisältävä hoitoaine saa hiukset tuntumaan pehmeämmiltä, kiiltäviltä, tehden hiuksista terveen ja hyvinvoivan näköiset. Täyteläinen ja herkullinen paahteisen kinuskin ja kahvin tuoksu. Luonnollinen lopputulos ilman latistavia silikoneja. XZ-hiustenhoitotuotteet valmistetaan Heinävedellä.

Raaka-aineet

Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Betaine, Hydroxypropylammonium Gluconate, Hydroxypropylgluconamide, Coffea Arabica (Coffee) Seed Oil, Cetrimonium Chloride, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Ceteareth-20, Parfum, Phenoxyethanol, Citric Acid

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Levitä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetken ja huuhtele.

Kierrätys

XZ-shampoot ja -hoitoaineet on pakattu kahteen eri muovilaatuun (HDPE ja PP). Loppulajittelua helpottaa, että eri laatua olevat muovit on eroteltu toisistaan. Irrota korkki pullon varresta ja laita sekä pullo että korkki samaan muovinkeräysastiaan.