XZ Men Sport Shampoo

XZ Men Sport Shampoo 2in1 Hair & Body Shampoo pesee hellävaraisen tehokkaasti ilman kuivattavaa tunnetta, ja tekee hiuksista hoidetun tuntuiset ja kiiltävät. Shampoo soveltuu päivittäiseen, usein toistuvaan käyttöön hiuksille ja koko vartalolle. Shampoossa on piristävän sitruksen tuoksu. Luonnollinen lopputulos ilman latistavia silikoneja. XZ-hiustenhoitotuotteet valmistetaan Heinävedellä.

Raaka-aineet

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Niacinamide, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Kastele hiukset, levitä shampoo, vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Vältä shampoon joutumista silmiin. Jos shampoota joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

Kierrätys

XZ-shampoot ja -hoitoaineet on pakattu kahteen eri muovilaatuun (HDPE ja PP). Loppulajittelua helpottaa, että eri laatua olevat muovit on eroteltu toisistaan. Irrota korkki pullon varresta ja laita sekä pullo että korkki samaan muovinkeräysastiaan.