XZ Men Vahvistava Shampoo

XZ Men Vahvistava Shampoo 2in1  Hair & Body vahvistaa ja suojaa ohenevia hiuksia tehden niistä terveen ja hoidetun näköiset. Hiusten kasvua tukeva shampoo tuoksuu merellisen raikkaalta. Shampoon sisältämät proteiini ja H-vitamiini vahvistavat hiusta ja tukevat uusien hiusten kasvua. XZ Men Vahvistava 2in1-shampoo pesee hiukset ja koko vartalon. Luonnollinen lopputulos ilman latistavia silikoneja. Shampoo valmistetaan Heinävedellä.

Raaka-aineet

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Biotin, Niacinamide, Polyquaternium-10, Glycerin, Laureth-2, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Disodium EDTA, Citric Acid, Methylparaben, Sodium Ethylparaben, Parfum, Diazolidinyl Urea, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Kastele hiukset, levitä shampoo, vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Vältä shampoon joutumista silmiin. Jos shampoota joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

Kierrätys

Loppulajittelua helpottaa, että eri laatua olevat muovit on eroteltu toisistaan. Irrota korkki pullon varresta ja laita sekä pullo että korkki samaan muovinkeräysastiaan.