XZ Muotoilusuihke 4in1

Kuvaus

Monikäyttöinen XZ Muotoilusuihke 4in1 yhdistää samaan tuotteeseen neljä ominaisuutta. Muotoilusuihke hoitaa ja tuuheuttaa hiuksia ja antaa niille kiiltoa ja joustavaa pitoa. Muotoilusuihke sisältää lämpösuojan ja suihke suojaa hiuksia esimerkiksi hiustenkuivaajan ja suoristusraudan kuumuudelta. Koostumukseen on lisätty myös UV-suoja-ainetta.

Suihkauta muotoilusuihketta kosteisiin hiuksiin tuomaan hiuksiin kiiltoa, pehmeyttä ja pitoa, tai kuiviin hiuksiin ennen kihartamista tai suoristamista.

XZ Mutoilusuihke 4in1 valmistetaan Heinävedellä ja sillä on Avainlippu-tunnus.

Tämä tuote sopii Curly Girl -metodiin.

Käyttöohjeet

Ravistele pulloa huolellisesti ennen käyttöä ja suihkauta muotoilusuihketta hiuksiin. Jos haluat hiuksiisi kiiltoa ja pehmeyttä, suihkauta pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaa. Kun kiharrat tai suoristat hiuksiasi, suihkauta tuotetta kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

Raaka-aineet

Aqua, VP/DMAPA Acrylates Copolymer, Acrylic Acid/VP Crosspolymer, PEG-15 Cocopolyamine, Benzophenone-4, Parfum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzalkonium Chloride