XZ Muotoilusuihke 4in1

Monikäyttöinen XZ Muotoilusuihke 4in1 yhdistää samaan tuotteeseen neljä ominaisuutta. Muotoilusuihke hoitaa, tuuheuttaa hiuksia ja antaa niille kiiltoa sekä joustavaa pitoa. XZ Muotoilusuihke 4in1 sisältää lämpösuojan sekä suojaa hiuksia hiustenkuivaajan ja suoristusraudan kuumuudelta.

Suihkauta muotoilusuihketta kosteisiin hiuksiin tuomaan hiuksiin kiiltoa, pehmeyttä ja pitoa tai kuiviin hiuksiin ennen kihartamista tai suoristamista. XZ Muotoilusuihke 4in1 valmistetaan Heinävedellä.

Raaka-aineet

Aqua, VP/DMAPA Acrylates Copolymer, Acrylic Acid/VP Crosspolymer, PEG-15 Cocopolyamine, Ribes Uva-Crispa (Gooseberry) Fruit Extract, Parfum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Propylene Glycol, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzalkonium Chloride

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Ravistele pulloa huolellisesti ennen käyttöä, ja suihkauta muotoilusuihketta hiuksiin. Jos haluat hiuksiisi kiiltoa ja pehmeyttä, suihkauta pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaa. Kun kiharrat tai suoristat hiuksiasi, suihkauta tuotetta kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

Kierrätys

Irrota suihkepumppu pullosta, ja laita se muovinkierrätykseen tai sekajätteeseen.