XZ Väri hoitava ja suojaava hoitoaine

XZ Väri Hoitava ja suojaava hoitoaine hoitaa ja suojaa värjättyjä hiuksia. Kotimaista betaiinia ja pohjoismaista puolukansiemenöljyä sisältävä hoitoaine kosteuttaa hiuksia tehden hiuksista elinvoimaiset ja luonnollisen kiiltävät. Hoitava koostumus kosteuttaa ja vähentää hiuksien sähköisyyttä, jättäen hiukset pehmeän tuntuisiksi. Hoitoaineessa on raikas marjainen tuoksu. Luonnollinen lopputulos ilman latistavia silikoneja. XZ-hiustenhoitotuotteet valmistetaan Heinävedellä.

Raaka-aineet

Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Stearamidopropyl Dimethylamine, Caprylic/Capric Triglyceride, Betaine, Polyquaternium-113, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Hydroxypropylammonium Gluconate, Hydroxypropylgluconamide, Vaccinium Vitis-Idaea (Lingonberry) Seed Oil, Ceteareth-20, Caprylyl Glycol, Dipropylene Glycol, Citric Acid, Phenoxyethanol, Parfum, Limonene

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Levitä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetken ja huuhtele.

Kierrätys

XZ-shampoot ja -hoitoaineet on pakattu kahteen eri muovilaatuun (HDPE ja PP). Loppulajittelua helpottaa, että eri laatua olevat muovit on eroteltu toisistaan. Irrota korkki pullon varresta ja laita sekä pullo että korkki samaan muovinkeräysastiaan.