XZ Väri hoitava ja suojaava shampoo

XZ Väri hoitava ja suojaava shampoo hoitaa ja suojaa käsiteltyjä ja värjättyjä hiuksia. Kotimaista betaiinia ja pohjoismaista puolukansiemenöljyä sisältävä shampoo kosteuttaa hiuksia tehden hiuksista elinvoimaiset ja luonnollisen kiiltävät. Hoitava koostumus vahvistaa ja korjaa hiuksen rakennetta. Shampoossa on raikas marjainen tuoksu. Luonnollinen lopputulos ilman latistavia silikoneja. XZ-hiustenhoitotuotteet valmistetaan Heinävedellä.

Raaka-aineet

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Betaine, Acrylates Crosspolymer-4, PPG-3 Caprylyl Ether, Polyquaternium-113, Hydroxypropylammonium Gluconate, Hydroxypropylgluconamide, Vaccinium Vitis-Idaea (Lingonberry) Seed Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Parfum, Limonene

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Kastele hiukset, levitä shampoo, vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Vältä shampoon joutumista silmiin. Jos shampoota joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Viimeistele hiustenpesu XZ Väri hoitava ja suojaava hoitoaineella ja XZ Väri hoitava ja suojaava kiiltosuihkeella.

 

 

Kierrätys

XZ-shampoot ja -hoitoaineet on pakattu kahteen eri muovilaatuun (HDPE ja PP). Loppulajittelua helpottaa, että eri laatua olevat muovit on eroteltu toisistaan. Irrota korkki pullon varresta ja laita sekä pullo että korkki samaan muovinkeräysastiaan.