XZ VÄRI

XZ Väri hoitaa ja suojaa värjättyjä hiuksia. XZ Väri – hiustenhoitorutiiniin kuuluu kolme hoitavaa ja suojaavaa tuotetta: shampoo, hoitoaine sekä kiiltosuihke.

XZ Väri shampoo ja hoitoaine sisältävät mm. hiusta sisältäpäin korjaavan aktiivin, hiusta hoitavia, kosteuttavia ja kiiltoa tuovia sekä hiusvärin kestoa ylläpitäviä raaka-aineita. XZ Väri kiiltosuihke hoitaa hiuksia ja antaa niille luonnollista kiiltoa.

Mitä XZ -hiustenhoitorutiinilla tarkoitetaan?

Hiustenhoitorutiinilla tarkoitetaan kokonaisvaltaista tapaa hoitaa hiuksia. Eri hiustyypeillä on erilaiset tarpeet ja myös hiuspohja kaipaa yksilöllistä huolenpitoa. Omalle hiuspohjalle ja hiuksille sopiva hiustenhoitorutiini tukee niiden hyvinvointia ja tekee hiusten hoitamisesta helppoa ja vaivatonta. Lisäksi se korostaa omien hiusten parhaita ominaisuuksia.

Miksi hiustenhoitorutiini on tärkeää hyvinvoinnille?

Hiuspohjan ja hiusten kunnolla on merkitystä sekä fyysiseen hyvinvointiin kuin myös omaan kokemukseen ulkonäöstä. Hiusten ja hiuspohjan kuntoon vaikuttavat monet eri tekijät kuten mm. ympäristö, ravinto, hoitotapa sekä kemialliset ja fysikaaliset käsittelyt, jotka hiuksille on tehty. XZ Hiustenhoitorutiineilla voidaan osaltaan tukea hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia tarjoamalla niille esimerkiksi lisäkosteutusta tai hoitavuutta.

Millainen XZ Väri -hiustenhoitorutiini on?

XZ Väri -sarjassa on kolme tuotetta, jotka on kaikki suunniteltu värjättyjen hiusten tarpeisiin. Värjätyt hiukset kaipaavat usein mietoa pesua, jotta hiusväri kestäisi pidempään. Lisäksi värjätyille hiuksille on tärkeää tarjota korjaavuutta värikäsittelyn jälkeen sekä kiiltoa.